Izrada CMS sustava

Što je CMS (content management system)?

CMS je sustav za upravljanje sadržajem web stranice. Jednostavno rečeno, nadogradnjom web stranice nekim od modula iz našeg CMS-a dobivate mogućnost mijenjanja sadržaja stranice bez dodatnih troškova i potrebe za intervencijom programera. Dakle, postajete sami svoj (web) majstor!Kojim sadržajima se na taj način može upravljati?

Možete objavljivati novosti, mijenjati slike i videozapise u galerijama ili pak provjeriti kako vaši klijenti razmišljaju koristeći razne ankete. Zapravo i nema granica, osim možda vaše mašte. Mi u Modul42 možemo implementirati module za mijenjanje bilo kojeg drugog dijela stranice. Ako želite samo neke funkcionalnosti CMS-a, ne morate plaćati sve module. Moduli su međusobno neovisni, te se na stranici mogu kombinirati prema vašim potrebama. Dakle, budite kreativni!


Koliko je održavanje takve stranice komplicirano?

Odgovor na ovo pitanje je: ni najmanje. Održavanje i izmjena sadržaja odvijaju se kroz administracijsko sučelje koje je intuitivno i jednostavno za korištenje. Sve je na hrvatskom jeziku, a ako želite, sve se može modificirati prema vašim potrebama.


Na koje se sve stranice CMS može instalirati?

Naš CMS nije ovisan o dizajnu i izgledu stranice na koju se instalira. Možemo ga instalirati na bilo koji predložak iz naše ponude, kao i na bilo koji dizajn koji vi odaberete za vašu stranicu.